Tuesday, September 7, 2010

hi guys :)

harini hari ape, oh ye selasa and harini plan buka dgn echa bf dia and amy :) jeles i youuu tgk echa dgn bf dye ishhh geram! teman echa bli baju, then echa pulak teman aku beli legging n kasot flat, ala yg ringan tu. hehe. buka kat hardrock jee, umm yumyum aku mkn sup daging dgn air tebu, ahhh kenyang. da puas2 bjalan, pukol 9 aku balik.

cerita balik pulak, aku mintak tlg kat seseorang ni hantar kan balik, nasib dye nk hantar sbb duit aku da hbs bebb bli brg hahah boros mama tau mati gua! :) pastu bkn balik tros kteorg g pandan jap bli brg lagik, mkn2 baru la balik. hahah

kepada A.M , jgn marah marah lagi ye, past is past xbole menerima ku lagi katakan saja tamat :) assalamualaikum

Headline: hari ni best sgt berbanding semalam dan kelmarin hehe